Vil du gerne i gang med at lave en webshop hurtigt, kan det være en oplagt idé for dig at gøre brug af Shopify til netop det formål.

Find flyverdragt tilbud nu.

SSL, hosting og hastighed er med i prisen

En af de mange fordele ved at gøre brug af Shopify som system til din webshop er, at du får rigtig meget med i prisen, som du ikke skal tænke på at betale for udover, som du skal ved mange andre systemer.

Du får blandt andet SSL, som er et krav for en webshop, hosting samt en lynhurtig hastighed på din side med i prisen. Og det bedste af det hele er, at der ikke engang er tale om en særlig høj pris for at lave en webshop.

En billig måde at lave en ny webshop

Shopify er faktisk en meget billig måde at komme i gang med en webshop på. Det hele foregår på en abonnementsløsning, hvor du betaler et fast beløb hver måned, og så har du ellers fuld adgang til deres system. Der kan også være et gebyr for hver ordre, men det er gerne meget lavt, så det er ikke værd at tænke for meget på.

Du kan komme i gang få omkring 150-200 kroner om måneden, så du skal ikke være millionær for at starte en webshop på Shopify. Skal du lave en stor shop, er det dog en idé at overveje en lidt dyrere løsning, hvor du får mere med i prisen.

Start din Shopify butik i dag

Lyder det som noget for dig, er det jo bare med at starte din Shopify shop i dag, så du kan prøve det af. Det er hurtigt at komme i gang, og du kan endda starte med en prøveperiode for at se, om det har alle de funktioner, du har brug for.

Det tager et øjeblik at komme i gang med din shop, og du kan være i gang med at sælge dine produkter allerede samme dag, som du starter din shop. Så giv det et skud og se om det er noget for dig.