Det er et par uger siden nu, men det er stadig en historie, jeg gerne vil fortælle, da jeg havde en virkelig god oplevelse inde hos Fixphone.dk. Det hele startede ud med, at mig og en ven var ude at gå en tur her i Køge, hvor vi bor. Det var egentlig mere en løbetur, som endte med at blive til en god tur.

Vi startede med at være rigtig motiveret for at begynde at løbe sammen, da vi gerne vil i form, begge to. Vi plejer at spille en masse fodbold sammen, både på hold og bare for hyggen, og vi plejer tit at tænke tilbage på den tid, hvor vi var i god form og kunne løbe i flere timer uden at blive trætte. Den form kunne vi desværre ikke holde fast i, da vi efterhånden begyndte at være meget hjemme, sove, og blive nogle dovne teenagere. Men her var vi rigtig motiveret til at tage ud og løbe, så det valgte vi at gøre.

Det startede stille og roligt ud med, at vi nåede at løbe i de 10 minutter, indtil jeg tabte min telefon ud af lommen. Og der fik vi et helt nyt problem, da jeg virkelig ikke kan leve uden min telefon, og sådan tror jeg, de fleste teenagere har det, hvilket betød, at jeg skulle have den fikset så hurtigt som muligt. Derfor gik vi fra at løbe en tur til nu at gå, primært så vi kunne finde en butik, der kunne fikse min telefon. Det var jo så her, vi faldt over dem.

Jeg kom da ind og blev mødt med et smil. Jeg fortalte ham, hvad der var sket, og han fortalte mig, at han kunne have den klar på under en time, hvilket han også havde. God service.