Der er faktisk ingen grænse for, hvor mange steder du kan vælge at låne penge på samme tid. Du bestemmer helt selv, om du vil ansøge om lån hos en, to eller ti forskellige låneudbydere. Så længe du bare lever op til deres krav for at låne, er der ingen grænser for, hvor mange steder du kan vælge at ansøge om et lån. Det er dog altid en god idé at sørge for, at du ikke sætter dig i en større gæld, end at du har råd til at betale af på den måned efter måned.

Du kan sagtens sende låneansøgninger ud til en række låneudbydere på samme dag og få alle ansøgninger godkendt. Du skal jo så bare være opmærksom på, at du herefter hænger på lånene, og du dermed har forpligtet dig til at betale den månedlige ydelse på alle de lån, som du har optaget. Betaler du ikke af på din gæld, risikerer du at komme i RKI, og så kan det ikke længere lade sig gøre for dig at låne penge. Så det er godt at holde øje med, hvor høj en samlet månedlig ydelse, du kommer til at sidde på, når du begynder at ansøge om lån flere steder, så det ikke løber løbsk.

Du kan tit også tage flere lån hos samme udbyder, hvis du har brug for det. Hvis der er et max på fx 20.000 kroner hos en udbyder, og du kun har lånt 10.000 kroner af udbyderen, kan du sagtens låne yderligere 10.000 kroner. Du kan dog ikke låne mere end det max, som udbyderen har på sine lån. Så har du lånt 20.000 kroner ud af 20.000 kroner, er det ikke muligt at ansøge om endnu et lån hos den samme udbyder. Det kan du først gøre, når du har betalt af på din nuværende gæld hos udbyderen.