Denne her artikel kommer ikke til at handle om hvilken bank der har den bedste handelsplatform, da det nok er Saxo Bank i Danmark. Artiklens fokus kommer dog til at være, hvilken bank man skal vælge (eller kan vælge), hvis man handler med kryptovaluta og ønsker at hive gevinst hjem. Nogle banker lukker din konto, hvis du modtager penge fra en kryptovalutabørs. Det er ikke en god udvikling, men det er desværre realiteten i Danmark her for tiden. Dette sker selv om bankerne har sagt, at de ikke har et problem med kryptovalutaer.

Derfor vil bankerne ikke have dine penge

Der kan være flere forklaringer på, hvorfor bankerne ikke vil have dine penge stående, hvis de kommer fra en børs. Den mest sandsynlige er dog, at det kan være svært at dokumentere, hvor du har dine penge fra. Hvis banken skal bevise det, så kan det blive problematisk for dem, og det kan så ende galt for dem. Af denne grund bliver du ofte mødt af alle mulige krav om udvidet dokumentation omkring kryptohandel, hvis din bank rent faktisk vil acceptere indbetalinger fra børser.

Denne side har lavet en liste over de bedste “bitcoin banker”. Dette vil altså sige banker, som du kan anvende, hvis du vil trække penge ud af børserne. Vi vil dog gøre dig opmærksom på, at selv hvis en bank skriver, at de ikke har et problem med kryptovalutaer, så kan du sagtens modtage en mail fra din bankrådgiver om at de ikke vil se lignende transaktioner igen – ellers bliver din konto lukket.

Det kan af ovenstående grunde være en god idé at kontakte din bank, før du får penge udbetalt. På den måde er de forberedt på det, og så lukker de nok ikke din konto. Hvis de siger nej, så bør du finde dig en anden bank, som du kan anvende til at udbetale gevinster til.