Har du fået en idé til en webshop, og vil du gerne prøve den af, kan det være en god idé at komme i gang med at lave din webshop med det samme. Men hvordan skal du gøre det?

Du kan med fordel gøre brug af et af de mange webshop systemer, der er på markedet. Et af dem hedder Shopify, og det er efterhånden nok det mest anvendte system til at lave webshops med verden over.

Har du aldrig prøvet at lave en webshop før, kan det være en god idé at vælge netop Shopify. Hvorfor du med fordel kan vælge det system, kommer vi med et par gode grunde til herunder.

Læs mere om vækkeure i forskellige farver lige her.

Det er meget nemt

For det første er det meget nemt at lære at kende og bruge. Der er rigtig mange gode guides til at komme i gang, og du bliver guidet frem i det hele, når du vælger at åbne din første shop inde hos dem.

Det tager ikke meget mere end et øjeblik at oprette din første butik hos dem, og når du har gjort det, kan du allerede komme i gang med at tilføje varer i din butik, skrive beskrivelser af produkterne og lave designet på din shop. Systemet er meget let at forstå, også selvom du ikke har tidligere erfaring med at lave webshops.

Det er billigt

Derudover er det også klart en fordel, at det er billigt at bruge. Det koster fra 29 dollars om måneden, hvilket jo er et meget beskedent beløb, taget i betragtning af at du får adgang til et helt system og kan sætte din shop op på en aften.

Du skal være opmærksom på, at der kan være transaktionsgebyrer også, alt afhængig hvilken løsning du vælger. Bruger du fx en ekstern betalingsformidler, kan der komme et par procenter på i gebyr for hver transaktion. Men når du bare leger her i starten, er det jo til at have med at gøre, at du skal betale to kroner for hver 100 kroner, du omsætter.

Der er rigtig mange muligheder

Sidst, men ikke mindst, er det også en god idé at gøre brug af Shopify, da der er rigtig mange spændende værktøjer, udvidelser og muligheder til det. Næsten uanset hvad du har behov for i din shop, er der gode chancer for, at der allerede er nogen, der har udviklet det for dig, og som du bare kan købe dig til.

Du kan dog også sagtens nøjes med at bruge systemet, som det er, da det også fungerer rigtig godt bare i sig selv uden nogle udvidelser. Så prøv det af.