Hvis ikke du er helt færdig med at købe gaver, så har vi her lidt tips!

Hvis du står på falderebet og skal købe de sidste gaver. Måske endda til en du ikke aner hvad du skal give, så læs lige vores tips her. Det at købe gode gaver er nemlig slet ikke så svært. Heller ikke hvis du skal købe noget til en der intet ønsker sig.

Mænd er slemme til ikke have nogle ønsker. Ja det skulle da lige være hvis vi snakker en ny båd, alufælge, kæmpe Tv eller måske et køleskab der fylder sig selv. De er dog slet ikke så svære at finde en god gave til, for selvom de ikke ønsker sig noget, så har altid en interesse eller hobby. Mænd går stort set altid op i en eller anden ting. Det kan være det er haven, det kan være sport, det kan også være han er lystsejler. Uanset hvad det er, så kan du få en masse grej, udstyr eller gadgets. Uanset om de allerede har det, så glæder de sig. Mænd må nemlig aldrig gå ned på udstyr. 

Kvinder er noget bedre til det med ønsker

Kvinder er ret gode til at skrive ønskesedler. Det gør jagten på den rigtige gave noget nemmere. Er du rigtig heldig har hun endda skrevet ned hvor du kan købe den. 

Det kan dog også være sjovt at give noget de ikke regner med. Et gavekort til en gang hudpleje eller en dag i en spa er fantastiske gaver. Du kan også lave et gavekort til et café besøg med veninden. Selvforkælelses er en ting kvinder plejer at være ret vilde med. 

Du kan også hoppe til den frække side. Give hende noget frækt lingeri du gerne vil se hende i, måske endda et stykke lækkert sexlegetøj der har fokus på hendes behov. Den slags gaver bør så gives hvor der ikke er nogen der kigger med når de åbnes.