I dagens travle verden, kan det være svært at finde tid, ro og plads til at skabe og fordybe sig i musikken. Dette har Gaarden Studios lavet om på. Beliggende på Stevns, en times kørsel fra København, tilbyder Gaarden Studios rolige omgivelser, natur og idylliske rammer til indspilning af musik. Udover de idylliske rammer, tilbyder Gaarden eksklusive indspilningsmuligheder, udstyr af højeste kvalitet og muligheden for at booke en teknikker, musikere og en producer. Gaarden tilbyder med andre ord alt det, som der er brug for, til at skabe og fordybe sig i musikken. 

 

Gaarden har 4 forskellige studier, som hver især har deres helt egen unikke indretning, størrelse og faciliteter. Læs videre for at høre mere om dem. 

Studie A – Høststudiet

Høststudiet er på nuværende tidspunkt under ombygning, men forventes at stå færdigt i 2023. Høststudiet er egnet til store musikproduktioner. Her er der plads til et symfoniorkester, et band eller en soloartist som ønsker at indspille sin musik. 

Studie B – Gildesalen 

Vi har transformeret en ældgammel “gildesal” til et avanceret lydstudie, som indeholder et live-rum, et mixer-rum og to lydisolerede bokse. Studiet er udstyret med eksklusivt udstyr og har tiltrukket et bredt spektrum af etablerede kunstnere. Med et behageligt loungeområde ved mix-positionen og hyggelige sofaer på den rummelige hems er studiet perfekt til en kreativ skriveproces.

Studie C – Jagtstuen 

Jagtsstuen er et studie, hvor man kan overnatte og indspille musik i samme lokale. Det er indrettet i en æstetisk klassisk stil, som er med til at skabe en inspirerende atmosfære. Studiet anvendes primært til sangeskrivercamps, hvor flere kunstnere arbejder samtidig. Der er også mulighed for at booke ekstra værelser til overnatning i projektstudiet jagtstuen.

Studie D – Retrokammeret

Dette lydstudie er specielt designet til singer/songwriters og mindre skrivesessions. Det har en solid konfiguration med bass-traps og akustiske clouds, der skaber en optimal mix-position. Der er også nem adgang til keyboards, forskellige guitarer og basser. Studiet byder på en loungesofa og en dør med direkte adgang til haven.

 

Du kan læse mere om Gaarden, de forskellige lydstudier og hvad de ellers tilbyder, ved at klikke her

Uanset hvilket studie du vælger, så tilbyder hvert studie unikke og inspirerende omgivelser til musikindspilning og kreative skriveprocesser. Hvert studie har sit eget særlige udstyr og  atmosfære, som sikrer en optimal og professionel musikoplevelse.  

Så hvis du leder efter det perfekte sted til, med rolige omgivelser, plads til kreativ udfoldelse og udstyr af højeste kvalitet, så er Gaarden det helt rigtige sted.