Kunne I godt tænke jer at booste jeres virksomhed, men ikke ved hvordan det skal gøres. Så er polo med tryk perfekt til dig og dine medarbejdere. Det er nemlig her nemt at få dine logo ud til en masse potentielle kunder, samtidig med at I ser stilrene og professionelle ud.

Hvornår kan man bruge polo med logo

Som virksomhed har man utrolig mange muligheder for at benytte sig af firmatøj og især polo med tryk. Det er nemlig en stilren men behagelig version af den klassiske t-shirt. Det er vigtigt at man som virksomhed viser sig fra sin bedste side og at man tydeligt kan se hvem I er. Det vil her være tydeligt hvem jeres kunder skal gå til for guidning og gode råd. Når man som kunde kommer ind i en butik og de tydeligt kan se hvem man skal gå til for hjælp, vil det gøre kundeoplevelsen 100 gange bedre. De glade kunder vil med sikkerhed komme igen og igen. Loyale og tilfredse kunder er vigtige og netop dette får I med polo med tryk. I denne sammenhæng er det også vigtigt at I vælger hvad der skal på trøjerne, og her også vælger noget som viser hvem I er.

Det er ikke kun i arbejdstiden man kan bruge polo med tryk, det er også en reklameartikel som kan benyttes i forbindelse med arrangementer, event og møder. I vil fremstå ekstra professionelle og seriøse. Et førstehåndsindtryk som er godt, er rigtig vigtigt. Det er nemlig dette som baner vej for resten af jeres samarbejde og handel.

Design jeres eget firmatøj

Hos TopSupplies kan du være med i design processen. Det er altså den perfekte mulighed hvis du gerne vil have indflydelse på det færdige resultat. I kan dermed også være sikker på i finder den polo med tryk som passer til jer og jeres medarbejdere. Er det jeres medarbejdere som skal have trøjerne på, er det værd at tænke på hvilket materiale og model I vælger. En blød, behagelig og moderne polo vil være perfekt. Føler dine medarbejdere sig godt tilpas i deres arbejdstøj er de med sikkerhed også tilbøjelig til at yde en bedre service overfor jeres kunder.

En vigtig ting når i skal designe jeres polo med logo, er at tænke på hvilket logo eller tryk som skal på trøjerne. Om det er jeres logo, budskab eller blot jeres navn er op til jer, men man skal klart kunne se hvilken virksomhed i stammer fra. Hvis dette ikke lykkes, vil jeres reklameartikler ikke fungere som det var meningen det skulle. I kan også med fordel overveje hvilken farve jeres poloshirts skal være. I kan her tage det sikre valg med, en sort eller hvid. I kan derimod også tage et lidt mere risikable valg, men en farve som i syntes om. Det kunne være jeres signatur farve, som blå, rød eller orange.

Det er nu mere end før blevet utrolig vigtigt at skille sig ud, og det kan i netop med en polo med logo til jeres medarbejdere. Her er det muligt at I kan have indflydelse på hele designprocessen og derfor få præcis det resultat i ønsker.