Jeg har for nyligt skulle flytte ind i mit nye hjem med henblik på at lave en ny start på mit liv. Derfor besluttede jeg mig for at skille mig af med alle de materielle ting fra mit tidligere liv inklusiv møbler, stole, sofaer, reoler, tæpper, puder og lysestager. Mit hensigt er, at lave en 180-graders vender på hvad jeg havde gang i førhen og i se hvordan jeg kan sætte gang i noget nyt uanset om det bliver lidt dyrere end det ellers kunne have været.

 

På grund af dette, så ledte jeg længe efter et godt sted hvor jeg både kan finde inspiration til hvilke møbler jeg skal købe, hjælp til hvordan jeg kan indrette mit nye hjem og guiding til hvordan jeg skal gå til sådan en opgave, hvor alt skal udskiftes – lige fra spisebordsstolene til loftlamperne, bordlamperne og skænken i stuen. Det var her, at jeg faldt over Trendyfour Living, som er et helt fænomenalt boligunivers som netop kan alt det, som jeg har ledt efter. De har naturligvis et overblik over alle de fedeste møbel, som er på markedet lige nu og de opdaterer dem løbende med nye møbler baseret på trends og tendenser i både samfundet og ude hos de forskellige møbelbrands. Derudover lader de mig filtrere på møblerne ud fra materialer, kategori, farver og designstil. Der er nogle specifikke møbeldesignere, som jeg lidt bedre kan lide end andre og derfor er det en stor fordel for mig, at jeg kan vælge kun at se deres møbler eller i hvert fald se deres møbler, før jeg begynder at kigge på borde, stole, sofaer og lignende fra andre møbeldesignere og brands.

 

Det er blandt andet FDB Møbler, som jeg er en stor fan af. Det virker næsten til, at Trendyfour Living har alle FDB Møblers borde, sofaer, bænke og taburetter. Så det kan også godt tænkes, at de har alle møblerne i de andre kategorier. Jeg er også en stor fan af Living&more som også kan findes inde hos Trendyfour Living, hvilket bare gør det nemmere, at jeg ikke skal besøge flere forskellige butikker. Så jeg har spenderet meget tid inde på deres side, hvor jeg har sammenlignet møbler fra FDB Møbler og Living&more på tværs af forskellige katgorier, farver og materialer.

 

Trendyfour Living skriver også rigtig gode artikler omkring indretning og hvordan man får forskellige møbler til at passe sammen med udgangspunkt i møblets farve eller møblets materiale. Det er ligemeget om man gerne vil indrette med udgangspunkt i egetræsmøbler eller et sort tema, så er der hjælp at hente hos Trendyfour Living.

 

Jeg har fundet både mit spisebord fra FDB Møbler og mine spisebordsstole fra Living&more inde på Trendyfour Livings hjemmeside. Det var super nemt, da man blot skal gå ind og klikke på shop-universet, hvorefter man kan bladre mellem tusindvis af møbler og vælge dem man kan lide. De hjælper endda med at finde den bedste og billigste pris på møblerne, hvilket igen sparer mig for en masse tid. Jeg kan på det varmeste anbefale boliguniverset, og det siger jeg efter at have været rigtig mange hjemmesider og webshops igennem. Det er altså ikke bare en tom anbefaling, fordi at jeg fandt en billig sofa eller en lysestage på tilbud – det er en velovervejet anbefaling efter at have brugt lang tid hos konkurrenterne og inde på selve Trendyfour Livings hjemmeside.

 

Så står du selv og skal til at indrette dit hjem eller købe et enkelt møbel, så ville jeg overveje at starte min købsrejse inde hos dem. Du behøver på ingen måde at gør det samme som mig, hvor jeg har skiftet alle møblerne på én gang – det kan i ligeså høj grad være relevant hvis du blot skal købe én enkelt nyt stol eller et par borde til forskellige rum i din bolig.