skip to Main Content
Onlinetjenester Du Skal Følge I 2020

Onlinetjenester du skal følge i 2020

Der kommer hele tiden nye onlinetjenester på markedet, og for dig, der er musikinteresseret, findes der mange muligheder. Her tager vi lige et nærmere kig på, de onlinetjenester du skal følge i 2020.

Spotify Premium

Det er måske ikke det nyeste af det nye, men Spotify bliver ved med at trone markedet for onlinemusik. Der er få tjenester, der har lige så mange brugere som det Spotify har, og hvis du ikke allerede kender fordelerne ved et premiumabonnement, så er det en god ide at tjekke dem ud.

Når du ikke har et premiumabonnement, så skal du hele tiden høre på de irriterende reklamer, der kommer inde mellem dine yndlingsnumre. Spotify Premium kuraterer også spillelister til dig, så du kan opdage ny musik. Det er en helt anden, mere skræddersyet oplevelse, med Spotify Premium, der faktisk er alle pengene værd. Her kan du nemlig også vælge nummer og få en mere sømløs musikoplevelse online.

YouTube Music

Som en udfordrer til Spotify, er YouTube kommet på banen. Man kan godt forestille sig, at YouTube har opdaget, hvor mange der spiller musik gennem YouTube på sin telefon. Det der dog er irriterende, er at man ikke kan slukke for skærmen, eller gå ind i andre apps end youtube, mens man afspiller noget via appen, ligesom man kan med for eksempel Spotify. Løsningen er YouTube Music, der også er reklamefri og hvor du kan gå ud af appen, og stadig spille. For dig, der kan lide at opdage ny musik og nye kunstnere via YouTube, er dette en fantastisk funktion. Man kan med andre bruge YouTube mere som Spotify. Om det så er værd, at betale for begge dele, må være op til dig.

Andre spændende onlinenyheder

Der findes også andre spændende ting, der foregår online lige nu. Hvis du er optaget af investering, måske for at launche din egen musikkarriere, så kan du investere i mange af de spændende selskaber, gennem online handelsplatforme. Hvis du er interesseret i techområdet inden musik, så findes der nemlig mange spændende selskabet at investere i.

Du kan også nemt investere gennem Bitcoin Prime, en investeringsrobot, der automatisk investerer dine penge for dig. Det eneste du behøver at gøre, er at oprette en konto, sætte ind penge på platformen, og så investerer roboten for dig. Fordelen er, at algoritmerne kan træffe beslutninger meget hurtigere, end det den menneskelige hjerne kan. Derfor udnyttes kryptomarkedets volatile natur til det maksimale.

Der er altid en risiko, når man investerer online. Derfor skal du altid gøre dig godt kendt med denne risiko, inden du investerer.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top