CARSON, CA - MAY 13:  Katy Perry Performs Onstage During 102.7 KIIS FM's 2017 Wango Tango At StubHub Center On May 13, 2017 In Carson, California.  (Photo By Rich Fury/Getty Images)

Katy Perry strandet på Saturn

Katy Perry har stormet rundt i hele USA på hendes Witness Tour, som indeholder masser af backup dansere og udførlige scenekonstruktioner. Men selv de største produktioner kan lejlighedsvis gå galt, som Perry demonstrerede onsdag aften i Nashville, da hun satte sig fast oven på en flyvende planet.

Sangeren var lige blevet færdig med at udføre “Thinking of You”, hvorefter hun skulle ned til scenen på Bridgestone Arena. I stedet blev hun efterladt på toppen af ​​planeten Saturn, hvor hun hurtigt begyndte at improvisere til tilskuerne.

“Dette er første gang jeg har været strandet i rummet! Jeg ved, at jeg er lidt af en rumkadet, men faktisk sidder denne ting fast lige nu, “sagde Perry, som samtidig var meget distraheret af crewet som talte i hendes øretelefoner. “De taler til mig i mit øre, det er alvorligt det her. Du må hellere finde din telefon frem, for det her er et YouTube-øjeblik! ”

Til sidst begyndte planeten langsomt sin nedstigning mod jorden, selv om Perry ikke lavede den mest elegante nedstigning. “Jeg antager, at jeg bare blev nødt til at komme ned og gå blandt mine folk,” sagde hun før hun klodset hoppede ind i mængden og blev eskorteret tilbage til scenen.

Mange af tilskuerne syntes at det var en sjov afledning og begyndte herefter at klappe, da hun fortalte dem: “Dette er ikke, hvordan forestillingen skal være, og i elsker det.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *